Gott Nytt år!

Detta året, 2011 har varit otroligt. Mycket som har hänt! Det skulle bli en långlista om jag skulle skriva upp allt här. Just nu gör jag i ordning lägenheten inför kvällens festligheter! Känner på mig att det kommer bli en jäkla bra fest, goa vänner och god mat!

Hoppas ni får en grym kväll när ni firar in det nya året!

// Caroline

11.12.16

nytt konstverk av Caroline

Hey!

Ny tavla, gjordes förra helgen har jag för mig. Är facktist väldigt nöjd med denna och jag är väldigt bra på att vara kritisk angående mina egna ''konstverk'' . Vilka ideer hoppar fram i era tankar? Skulle vara så roligt att få höra vad ni tycker.

 

Ikväll blir det bio med min älskling, vi ska se '' Breaking Dawn part 1''. Bättre sent än aldrig!

 

Kram på er!

// Caroline


11.12.13

Hej!
Det var ett tag sen jag skrev kom jag på. Tyvärr har jag varit fullt upptagen med saker att göra... skolan, livet och komma igång med att köpa julklappar!
Håller på med två tavlor just nu, den ena kommer nog upp på här i veckan! I brist på annat så få ni se denna bilden som jag har fotograferat. Det är inte orginal fodral, för den sönder användt, haha.
Kram på er!

// Caroline

Min första ''riktiga'' tatuering!

Denna tatueringen var inte min första ( min första tatuering gjorde jag själv hos en kompis) men tatueraren som gjorde den sa att nu har du fått din första riktiga tatuering.

Jag är så otroligt nöjd över denna, minns hur jag längtade för att få göra den. Satt själv och målade upp hur jag ville ha det och sedan lämna jag in den till tatueraren som fin justerade den. Denna tatuering symboliserar mig och mina systrar !

// Caroline


Marry The Night

Lady Gaga har äntligen släppt sin nya musikvideo ''Marry The Night''!
Hon är så jävla fantastisk den kvinnan. Hon är en riktig konstnär, hon vågar.



gaga

http://www.youtube.com/watch?v=cggNqDAtJYU&feature=youtu.be

// Caroline


RSS 2.0