I Come Alive


BER

The Used's nya låt, jag blir bara så jävla pepp .

I Come Alive

http://www.youtube.com/watch?v=h_xzqN0JY6s

// Caroline

Lördagsmys.

hjärta

Hela lördagen har jag bara lyssnat på musik och ritat såklart. Detta är en av teckningarna jag håller på med just nu. Det blir spännande att se hur resultatet på denna blir. Ikväll så blir det att laga tacos med min gubbe vilket blir mysigt och dricka cocacola ur glasflaska!

 

 

Hoppas ni får en fin kväll och inte fryser för mycket i kylan!

 

 

Kram!

// Caroline


2012.01.24

 


Ny tavla som jag påbörjade i helgen :) men idag blev den klar skönt att få använda sin kreativitet.  Dock så har jag praktiserat på förskolan idag och hade lite '' bild lektion'' med de små barnen.  Så där fick jag också göra något som jag tycker om, kanon!


Resten av kvällen så kommer jag sitta framför tvn med min älskling! Big Bang Theory, så jäkla bra!

// Caroline

Past & Future.

stol

 

Detta är ett konstverk som jag gjorde när jag gick på estetiska i gymnasiet. Minns hur man brainstormade hur man skulle göra men denna iden kom rätt snabbt. Detta är kanske för man skulle uttrycka sig själv i form av en stol. Med andra ord saknar jag allt flum.

 

 

Idag har jag facktist tagit mig friheten och köpt mig en till canvas som jag håller på att måla, tror jag ska göra klart den ikväll eller imorgon. Ni kommer märka när den är klar för då läggs den upp här. Måste verkligen ta mig en sväng till affären och köpa hem en massa konstmatrial för nu börjar det ta slut här.

 

För en stund sen stod jag och fixade bakpotatisen, då blev jag sjukt sugen på att göra stämplar av dom men det fick jag inte för älsklingen. Haha, få göra det en annan gång!

 

 

Ha en bra kväll!

 

/Caroline


'' The force is strong with you''


Här är en ny tavla som jag har gjort idag, :) dagens kreativitet. Blivit grymt inspirerad av Star Wars filmerna den senaste veckan då jag och älskling har sett alla.

Hoppas ert nya år har börjat bra!

// Caroline

Ny tavla på g!

Jag håller på med en ny tavla :D kommer nog upp här vilken dag som helst. Jag kan ge er en lite ledtråd... det är en filmklassiker som har inspirerat mig, ''May the force be with you''.Sålänge så få ni se detta fotot på mig som jag ha tagit. Sedan vill jag bara säga att vissa av mina tavlor är till salu! Så säg bara till !




me

Modell: Jag, Fotograf: Jag

//Caroline.


RSS 2.0